mopack wordt de exclusieve dealer van SEALED AIR Shrink

In het kader van een reorganisatie binnen de verkoopstructuur van Sealed Air Shrink, zal de firma mopack voortaan optreden als exclusieve basisdealer voor Duitsland en Oostenrijk.

 

Thorsten Prygiel (directeur mopack GmbH) =

"30 jaar vertrouwen en vriendschappelijke samenwerking wordt nu naar een nieuw niveau getild. Het resultaat van de lang gevoerde onderhandelingen is een klassiek voorbeeld van een win-winsituatie. Zo profiteert Sealed Air van ons uitgebreide verkoopnetwerk en onze jarenlange knowhow als systeemaanbieder voor folieverpakkingen. En voor mopack vormt deze overeenkomst een belangrijke pijler onder de strategische bedrijfsplanning voor de middellange en lange termijn. Sealed Air beschikt, met het assortiment zeer dunne krimpfolies uit het CT-serie, waarschijnlijk over het meest duurzame krimpfolieprogramma op de markt. Binnen de actuele discussies over het vermijden van plastic afval, zal dit assortiment multi-recyclebare folies goed vallen bij onze klanten. We zijn verheugd over het vertrouwen dat Sealed Air in ons heeft gesteld en kijken vol energie uit naar de nieuwe taken."

 

Oliver Kammler (Country Leader DACH Product Care, Sealed Air) =

"Nu onze, al tientallen jaren succesvolle, samenwerking met mopack wordt uitgebreid met een exclusief partnerschap in Duitsland en Oostenrijk, betekent dat een belangrijke stap in de groei van beide bedrijven. Wij gaan daarbij profiteren van de jarenlange ervaring en expertise van mopack, die keer op keer op indrukwekkende wijze wordt aangetoond. We zien de uitbreiding van ons partnerschap als een kans om ons concurrentievermogen aanzienlijk te vergroten en onze klanten nog meer toegevoegde waarde te bieden. We kijken met plezier en trots uit naar onze samenwerking en zetten gemotiveerd een stap in de toekomst."

 

Patrick Dewein (Key Account Manager Shrink, Sealed Air) =

"Al in de eerste weken van de samenwerking, merkte ik dat beide partijen zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak heel goed bij elkaar passen en raakte ik er nog meer van overtuigd dat we de juiste beslissing hebben genomen. Met mopack als onze partner kunnen we vertrouwen op vele jaren knowhow. Ik draag graag mijn sterke punten bij aan deze samenwerking en hoop er door nauwe samenwerking met het jonge, dynamische team van mopack voor te zorgen dat deze verbinding leidt tot de grootst mogelijke synergie-effecten. De huidige markt en de algemene situatie stellen ons voor grote uitdagingen, waarop we, met deze sterke partner aan onze zijde, goed zijn voorbereid. We gaan deze uitdagingen met volle inzet aan. Ik kijk erg uit naar de toekomstige samenwerking."

Heeft u vragen over de producten of levertijden, of bent u eenvoudig op zoek naar uitgebreid advies? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de ideale folie.

mopack GmbH
Frank Veeke Nederlandse locatie
4708 BD Roosendaal
Nederland
Fax: +49 7123 9746-50
+31(0)611 055 570
f.veeke@mopack-krimpfilm.nl
News

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we Frank Veeke kunnen winnen als nieuwe sales manager voor de BeNeLux.

Lees meer
News

Certificaat van INTERSEROH Dienstleistungs GmbH over de door mopack in 2019 bespaarde grondstoffen en broeikasgassen.

Lees meer
News

In het kader van een reorganisatie binnen de verkoopstructuur van Sealed Air Shrink, zal de firma mopack voortaan optreden als exclusieve basisdealer…

Lees meer
News

We bedanken de talrijke beursbezoekers voor de grote belangstelling en de levendige discussies.

Lees meer