Heeft u vragen over de producten of levertijden, of bent u eenvoudig op zoek naar uitgebreid advies? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de ideale folie.

Deutschlandfahnemopack GmbH
Frank Veeke Nederlandse locatie
4708 BD Roosendaal
Nederland
Fax: +49 7123 9746-50
+31(0)611 055 570
f.veeke@mopack-krimpfilm.nl

mopack de Strategic Shrink Partner van SEALED AIR

Als onderdeel van een reorganisatie binnen de verkoopstructuur van Sealed Air Shrink zal mopack in de toekomst een Strategische Krimpfilm Partner in Nederland zijn. Sinds maart is mopack ook de exclusieve basisdealer voor Duitsland en Oostenrijk.

Het is met grote verwachting en overtuiging dat we in onze nieuwe rol als Strategic Partner Shrink of Sealed Air de voordelen van Sealed Air's duurzame filmprogramma aan Nederlandse klanten willen laten zien. Het gebruik van recycleerbare monomaterialen en het verminderen van de hoeveelheid plastic is een van de belangrijkste uitdagingen voor de verpakkingsindustrie in de toekomst. De Sealed Air CT-30X Serie biedt met haar wereldwijd gepatenteerde microlayer technologie de juiste oplossing. Met 's werelds dunste 7 micron CT-301 fijne krimpfolie heeft Sealed Air al verschillende duurzaamheidsprijzen en -onderscheidingen gewonnen (bijvoorbeeld de World Star Award). 

Neemt u gerust contact met ons op om zelf de voordelen van deze films te zien. Wij adviseren u graag ter plaatse.