Polyolefine Folies

mo-films
sealed air

Polyolefine folies (ook PO-, afdichtings- of fijne krimpfolies genoemd) worden gekenmerkt door kristalheldere optiek, sterke glans, hoge Doorprik/Steek weerstand, alsook door een zeer hoge krimpwaarde. Ze zijn daardoor bijzonder geschikt voor de presentatie van producten en goederen (bijv. voor het sealen/inkrimpen van bonbondozen of smartphones), maar ook voor het beschermen van producten.

mofilms

mo-films POLYOLEFIN® omvat een gevarieerd assortiment fijne krimpfolies van premium kwaliteit.
Al meer dan 10 jaar worden deze folies  in Europa exclusief aangeboden door het distributienetwerk van mopack GmbH. De fabrikant DMpack behoort tot de belangrijkste fabrikanten van polyolefine fijne krimpfolies, wereldwijd. Voor bijna elke krimptoepassing vindt u in het assortiment van mo-films POLYOLEFIN® de meest geschikte oplossing.

mo-films.eu

Sealed Air

Sealed Air Cryovac is wereldwijd het meest gerenommeerde merk polyolefine fijne krimpfolies. De innovatiekracht en technische mogelijkheden van de wereldwijd actieve fabrikant, zorgen al tientallen jaren voor een kwaliteitsleiderschap in de branche. Dat geldt met name voor de CT-300 Serie, met de dunste fijne krimpfolie (7µm) ter wereld. Door een samenwerking van al meer dan 30 jaar, is mopack een exclusieve basispartner voor bedrijven in Duitsland en Oostenrijk.

sealedair.de

Voorbeelden van toepassingen

Verkoopverpakking, verzendverpakking, productbeschermingsverpakking

Polyolefinfolie Anwendung Drucksachen
Polyolefinfolie Anwendung Sprühflasche
Polyolefinfolie Anwendung Dosengebinde
Polyolefinfolie Anwendung Obstverpackung
Polyolefinfolie Anwendung Werkzeug

Fabricage

Polyolefine folies zijn meerlaagse krimpfolies, die worden geproduceerd door middel van het Double-Bubble geblazen extrusieproces. Door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om foliesoorten aan te bieden van de meest uiteenlopende recepturen en productieprocessen. Daardoor hebben we voor elke krimptoepassing de best bijpassende folie.

Materiaaleigenschappen

Sterk of zwak krimpend, glad of antislip/dof oppervlak, gecrosslinkt, met antifogbehandeling, ondoorzichtig/opaak, deels of volledig geperforeerd.

Afmetingen

Vlakke folies van 300 mm tot 1.200 mm
Halfbuisfolies van 150 mm tot 1.200 mm 

Foliedikte

vanaf 7µm tot 38 µm

Bedrukking

tot 8 kleuren

Perforatie

Perforatie vooraf, op aanvraag

Conformiteit

Alle soorten folie zijn voedselveilig en voldoen zowel aan de EU-voorschriften (Verordening 10/2011) als aan de Amerikaanse normen van de FDA.

Verzendwijze

op kartonnen koker, doorsnede koker 76 mm, individueel verpakt in verzenddoos

Shrink hood modular component
Heeft u vragen over de producten of levertijden, of bent u eenvoudig op zoek naar uitgebreid advies? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de ideale folie.

mopack GmbH
Frank Veeke Nederlandse locatie
4708 BD Roosendaal
Nederland
Fax: +49 7123 9746-50
+31(0)611 055 570
f.veeke@mopack-krimpfilm.nl