productadvies
Heeft u vragen over de producten of levertijden, of bent u eenvoudig op zoek naar uitgebreid advies? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de ideale folie.

Deutschlandfahne mopack GmbH
Frank Veeke Nederlandse locatie
4708 BD Roosendaal
Nederland
Fax: +49 7123 9746-50
+31(0)611 055 570
f.veeke@mopack-krimpfilm.nl

mopack

Verpakkingsexpert voor
VERPAKKINGSOPLOSSINGEN in FOLIE en kunststof

Onze focus ligt op het beschermen van uw producten, op een attractieve representative en de meest geschikte toepassing. Wij hebben oog voor een duurzaam en efficiënt productieproces. Raadpleeg onze verpakkingsspecialisten hoe u nog beter, duurzamer en efficiënter kunt verpakken.

mopack

Is opgericht in 1976 door de ondernemer Hugo Beck in Dettingen an der Erms. De gemeente in het hart van de “Schwäbische Alb” ligt 40 km ten zuiden van Stuttgart en is nog steeds het hoofdkantoor van ons bedrijf. Als systeemaanbieder voor verpakkingsoplossingen kijken wij naar de verpakkingseisen en toepassingen voor onze klanten op een duurzame manier. Met behulp van onze verkoopkantoren en partners zijn wij actief in heel Duitsland, Nederland, België en andere Europese landen.

Ons uitgebreide assortiment

aan folie en de nauwe samenwerking met de toonaangevende leveranciers van folieverpakkingsmachines stellen ons in staat om de meest uiteenlopende eisen toepassingsgericht en gebruiksvriendelijk te realiseren. De specialisatie in krimp- en sealfolies van POLYETHYLEEN en POLYOLEFINE hebben ons tot één van de belangrijkste leveranciers voor folie in Europa gemaakt. Naast de exclusieve samenwerking met de gerenommeerde fabrikant van POLYOLEFINE krimpfolie SEALED AIR, beschikken wij sinds de oprichting van onze merk mo-films POLYOLEFINE® over het meest uitgebreide leveringsprogramma voor dit type folie op de markt.

Individueel advies

telefonisch of face-to-face: individueel advies is bij elk verpakkingsproject enorm belangrijk. Onze focus ligt op de meerwaarde voor de klant. Ook al bevindt de verpakking zich aan het einde van de keten, het is toch het eerste wat de consument ziet. De best mogelijke bescherming met een aantrekkelijke en toepassingsgerichte presentatie – dit is het concept waarmee wij veel bekende klanten uit een breed scala van industrieën overtuigd hebben (P&G, Ferrero, Miele, tesa, Head e.a.)

Duurzaam verpakken

Verpakkingsoplossingen die efficiënt gebruik maken van hulpbronnen, dat is het heden en de toekomst van onze branche. Wij hebben dit onderwerp vroegtijdig aangepakt en bieden sinds 2013 de dunste POLYOLEFINE krimpfolie ter wereld aan (7µ). Deze gepatenteerde productietechnologie op basis van een monomateriaal vertegenwoordigt een top-standaard en maakt foliebesparingen tot 70% mogelijk. “Minder is meer” is ons antwoord op de vraag naar meer duurzaamheid. Wij adviseren u graag persoonlijk over mogelijke besparingen door het gebruik van dunnere folie of folie met recyclaat.

Bedankt voor uw interesse. We kijken uit naar
een fijne & succesvolle samenwerking

 

Thorsten Prygiel
Directeur