Modul Krimphoezen
Heeft u vragen over de producten of levertijden, of bent u eenvoudig op zoek naar uitgebreid advies? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de ideale folie.

Deutschlandfahne mopack GmbH
Frank Veeke Nederlandse locatie
4708 BD Roosendaal
Nederland
Fax: +49 7123 9746-50
+31(0)611 055 570
f.veeke@mopack-krimpfilm.nl
Logo

Krimphoezen

Onze grote op maat gemaakte krimphozen worde uit hetzelfde materiaal dan onze bouwfolie verwaadigt. Onze krimpfilms voor de bouw zijn hoogwaardige, gecoëxtrudeerde folies van polyethyleen. Krimpfilms voor de bouw bieden een weerbestendige verpakking, voor veilig transport of langdurige opslag buitenshuis. Of het nu gaat om beladen platforms, pallets of andere colli, door het grote aantal verschillende formaten kunnen wij aan alle eisen voldoen. Complexe contouren en uitsteeksels kunnen, met het door middel van blaasextrusie vervaardigde folie, gemakkelijk strak en lekbestendig worden verpakt.

In alle maten en op wens | Weerbestendig

Wij produceren krimphoezen op aanvraag en individueel voor uw behoeften. Deze verpakkingsmethode is efficient en goed passend voor alle onderdeel-structuur. Krimphoesen bieden een ideale bescherming tegen vocht, UV-straling en andere invloeden zoals vuilnis en stof. Door het krimpen zit de verpakking vast en zeker tijdens het transport. Vraag ons graag om advies. Wij produceren krimphoezen op aanvraag en individueel naar wens.

Toepassingsvoorbeeld

Toepassingen

Weerbestendige verpakking voor opbergen en producttransport

Materiaaltype

LDPE gecoëxtrudeerd

Uitvoerin

Modul krimphoezen

Afmetingen

Max. 15.000 × 4.000 × 4.000 mm (L × B × H)

Productinformatie

Foliedikte van 150 tot 200 µm
Materiaalkleur wit/wit
wit/zwart,
transparant

Verzendwijze

In palletkarton

Verwerking

Wij adviseren het gebruik van RIPACK krimppistolen voor de verwerking van onze Industriële/bouw folies. Wij raden ook het gebruik van RIPACK krimppistool verlenging aan om zelfs hoge containers te kunnen krimpen.
Ook hiervoor maken wij u graag een offerte.

RIPACK krimppistool
RIPACK krimppistool
RIPACK krimppiststolen verlenging: 0,4 – 1,8 Meter
RIPACK krimppiststolen verlenging: 0,4 – 1,8 Meter

Toebehoor

Wij adviseren u graag over geschikte verwerkingsaccessoires zoals reparatieplakband met bijpassende dispenser, gasfles of foliedispenser, brandwerende antikleef handschoenen en nog veel meer.

Reparatie plakband met bijpassende dispenser
Reparatie plakband met bijpassende dispenser
Gasfleswagen
Gasfleswagen
brandwerende antikleef handschoenen
brandwerende antikleef handschoenen