Impressum

Informatie volgens § 5 TMG

mopack GmbH
Vogelsangstrasse 26
72581 Dettingen

Telefoon: +49 (0)7123 9746-0
Fax: +49 (0)7123 9746-50
E-mail: info[at]mopack.de


Vertegenwoordigd door de managing director Thorsten Prygiel


Inschrijving in het register

We zijn ingeschreven in het handelsregister van het Amtsgericht Stuttgart onder nummer HRB 360313
en de naam Firma mopack GmbH.

BTW-nummer: DE 147166706
 
 
Uitvoering

 

Fotografie: Ralf Knöringer | Industrial and advertising photographer
Technische realisatie: spooo design GmbH, Urs Bösswetter
Concept: kyoko tanaka | next development
 


Bron: samengesteld door de impressum-generator van e-recht24.de


Uitsluiting van aansprakelijkheid

Aansprakelijk voor de inhoud

De inhoud van onze webpagina's is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen we echter niet garant staan. Als dienstverlener zijn wij, overeenkomstig § 7 lid 1 TMG, voor de door ons op deze pagina’s opgenomen inhoud verantwoordelijk volgens de algemene wetten. Overeenkomstig §§ 8 tot 10 TMG, zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of te onderzoeken naar omstandigheden die wijzen op een onwettige activiteit. Verplichtingen om informatie of het gebruik ervan op basis van algemene wetgeving te verwijderen of te blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Aansprakelijkheid hiervoor treedt pas op vanaf het moment dat een specifieke overtreding bekend wordt. Zodra een dergelijke overtreding bij ons bekend wordt, zullen we de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.


Verantwoordelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden. Op de inhoud van die sites hebben wij geen invloed. Daarom kunnen wij ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de verantwoordelijkheid van de betreffende aanbieder of beheerder van die pagina's. De gekoppelde pagina's zijn op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Op het moment van koppelen werd geen onwettige inhoud aangetroffen. Zonder concreet bewijs van een wettelijke overtreding is een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte pagina's ook niet redelijk. Zodra een wettelijke overtreding bij ons bekend wordt, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de beheerder van de pagina samengestelde inhoud en producties op deze pagina's vallen onder het Duitse auteursrecht. Kopiëren, bewerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht, vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan voor niet-commercieel privégebruik. Voor zover de inhoud op deze pagina’s niet door de beheerder is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name worden inhoudelijke gegevens van derden als zodanig aangemerkt. Mocht u desondanks toch nog een inbreuk op het auteursrecht constateren, dan vragen wij u om dit aan ons door te geven. Zodra een wettelijke overtreding bij ons bekend wordt, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.


Bronnen: eRecht24 Disclaimer