Visie

Beschermend en mooi

Het is onze missie, om de meest uiteenlopende producten - met toepassing van de meest optimale materialen en processen - op een zinvolle manier te beschermen door middel van hoogwaardige verpakkingen en ze er daarbij ook nog eens aantrekkelijk uit te laten zien.

Flexibel en op maat gemaakt

Als middelgroot bedrijf werken we met korte organisatielijnen en goed uitgebouwde internationale netwerken. We zijn met name in staat om kennis op verschillende niveaus te bundelen. Met onze betrouwbare en competente partners vinden of creëren we voor u snel de beste, innovatieve verpakkingsoplossing.

 

Menselijk en succesvol

Mensen zijn ons meest waardevolle bezit. In onze visie staat het creëren van een werkcultuur voorop, waarin onze medewerkers en samenwerkingspartners altijd centraal staan. Met hun ervaring, talent, passie en inzet kijken zij, vanuit de meest verschillende perspectieven, naar het onderwerp verpakking.

News

Vrolijk kerstfeest en hopelijk een gezond en "beter" 2021.

Lees meer

Als onderdeel van een reorganisatie binnen de verkoopstructuur van Sealed Air Shrink zal mopack in de toekomst een Strategische Krimpfilm Partner in…

Lees meer

reduce it, don´t remove it

Is bioplastic echt een duurzame verpakkingsoplossing? Moeten folieverpakkingen worden vervangen door papieren verpakkingen?

Lees meer

Frank Veeke. Nieuwe Sales Manager BeNeLux

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we Frank Veeke kunnen winnen als nieuwe sales manager voor de BeNeLux.

Lees meer
Alle News anzeigen