Bedrijfskernwaarden van mopack GmbH

Het succes

De bedrijfskernwaarden van Mopack GmbH zijn belangrijke richtlijnen voor het succes.

De kernwaarden vormen de richtlijn voor het dagelijks handelen - in het bedrijf en op de markt.

KLANTTEVREDENHEID

Het vergroten van de klanttevredenheid is onze belangrijkste kernwaarde. Continu zetten we ons in voor ondersteuning en voor deskundig advies aan onze klanten.

Gemeenschappelijk doel

Samen met onze medewerkers streven we naar het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen. We laten ze daarin actief deelnemen. Op die manier creëren we op lange termijn een solide basis onder ons bedrijf en blijven arbeidsplaatsen bewaard.

Het vermijden van fouten

Honderd procent kwaliteit is voor ons een hoge doelstelling. Dat willen we bereiken door het hiervoor noodzakelijke directe contact met onze klanten en leveranciers en door de oorzaken van fouten weg te nemen.

Toepassingsgerichte producten

Onze producten zijn bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant en om de klant daarvoor de best mogelijke oplossingen met optimale resultaten te bieden. De nadruk ligt hierbij op kwaliteitscriteria, hygiënerichtlijnen en het verwerken van de producten.

Samenwerking

We onderhouden met onze partners constructieve, langdurige en vertrouwde relaties. Het netwerk dat hierdoor is ontstaan gebruiken we om in onze dagelijkse werkzaamheden de meest uiteenlopende oplossingen aan te kunnen bieden.