Folie-deskundigheid

Mopack en Hugo Beck

Mopack GmbH, een van de toonaangevende leveranciers van folieverpakkingen, en Hugo Beck GmbH & Co. KG, een van de toonaangevende leveranciers van folieverpakkingsmachines, werken al jarenlang samen als partner. Na vele succesvolle gezamenlijke projecten hebben beide bedrijven nu besloten om een expertisecentrum voor folieverpakkingen op te zetten.

Het doel van deze samenwerking is om, rekening houdend met het volledige verpakkingsproces (machine + folie), een concept aan te bieden, dat optimaal is afgestemd op het voordeel voor de klanten. De machines van Hugo Beck zijn optimaal afgestemd op de folies van Mopack, zodat meteen op de eerste dag van levering kan worden begonnen met de productie.

Deskundigheid

Het beste advies, waarbij rekening wordt gehouden met het volledige verpakkingsproces (machine + folie).

Omvangrijk

Het expertisecentrum voor folieverpakkingen omvat het grootste assortiment folieverpakkingsmachines ter wereld. Het expertisecentrum kan daardoor informatie bieden over alle vormen van folieverpakkingen. Krimpen, zakken en flowpacks.

Buitengewoon

Hoogwaardig en zeer uitgebreid assortiment folies, voor elke verpakkingstoepassing.

Ervaring

Tientallen jaren ervaring op het gebied van folieverpakkingen en het bouwen van verpakkingsmachines.

Kwaliteitsnormen

Optimalisatie en ontwikkeling van nieuwe kwaliteitsnormen, door permanente dialoog.

BEDRIJFSPROFIEL HUGO BECK

Al meer dan 60 jaar is Hugo Beck, met 115 medewerkers, wereldwijd een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van flowpack, folieverpakkings- en printafwerkingsmachines binnen het werkbereik van 3000 tot 18.000 cycli/uur. Flexibel inzetbare feeders en randapparatuur zijn beschikbaar voor alle systemen. Machines van Hugo Beck worden met succes gebruikt in bijna alle industrieën (levensmiddelen, farma en cosmetica, textiel, glas, hout, druk & papier, enz.).

Naast seriemachines, biedt Hugo Beck ook een uitgebreid assortiment klantspecifieke oplossingen. Hooggekwalificeerd personeel en de modernste productieprocessen in eigen huis zijn de voorwaarden om flexibel te kunnen reageren op bijna alle wensen van de klant.

Hugo Beck heeft wereldwijd het meest uitgebreide productieprogramma in de verpakkingsindustrie.


Bekijk ook de Hugo Beck Webseite.